Made with love by Astrid

Over mij

Cadeaus met een verhaal

“Ik ben Astrid, de oprichter en creatieve kracht achter ‘Made with Love by Astrid’. Mijn passie voor duurzaamheid en ambachtelijke creativiteit heeft me geïnspireerd om prachtige tassen te maken van oude kleding en materialen. In mijn eigen atelier, met liefde en zorg, transformeer ik deze materialen tot unieke, milieuvriendelijke tassen die een verhaal vertellen.

Bij mij koop je niet zomaar een tas; je koopt een cadeau met een verhaal. Of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk voor een speciaal iemand of gewoon wilt genieten van een prachtige tas met een betekenis, ik sta klaar om je te helpen.

Ik ben er trots op dat al mijn tassen lokaal worden vervaardigd, hier in mijn atelier. Mijn missie is om bij te dragen aan een duurzamere wereld door hergebruik te promoten en tegelijkertijd unieke, betekenisvolle tassen te creëren die een verhaal vertellen.

Wil je meer ontdekken over de duurzame tassen van ‘Made with Love by Astrid’ en een cadeau met een verhaal kopen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via email of telefoonnummer. Je kunt ook mijn website bezoeken en me volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste creaties en verhalen.

Made with love by Astrid

Hier een paar voorbeelden van mijn tassen

Shoppertas

Paarse vrolijkheid

Shoppertas

Tent tas

Shoppertas

Breiwerk tas
Scroll naar boven