Kaarsen van Elvi

Over mij

Handgemaakte kaarsen van koolzaadwas

Als kind genoot ik al van kaarsen in huis. Ik vond het maar wat interessant als mijn moeder ze aanstak en we vuur hadden! Ik had zelf op mijn kamertje veel mooie kaarsjes in de vorm van hartjes en dieren. Natuurlijk mocht ik die absoluut niet aansteken van mijn ouders.

Mijn liefde voor gekleurde kaarsen in allerlei vormen is altijd gebleven. Al mijn leven lang koop ik kaarsen om te branden voor een fijne sfeer in huis, en omdat ik ze gewoon mooi vind.

Ik vind duurzaam produceren belangrijk. Daarom zijn mijn kaarsen gemaakt van koolzaadwas. Dit is een natuurlijke wassoort en komt van plant die in Europa groeit. Ook mijn verpakkings- en verzendmaterialen probeer ik zo duurzaam mogelijk te houden.

Kaarsen van Elvi

Duurzame kaarsen voor meer sfeer in jouw huiskamer

Scroll naar boven