Hoe werkt het?

Doe je ook mee aan deze Hippe Markt Wintereditie?

Wat kun je verwachten op de Hippe Markt Winter Editie?

Heb je de website bekeken en zeg je: Yes! Ik doe mee aan de “Hippe Mini Markt Winter Editie” dan kom je met leuke creatieve cadeaus op de markt staan. Deze markt belooft een hele gezellige en sfeervolle dag te worden met verschillende creatieve mensen.
Met een kraam op de markt krijg je de kans om je creatieve cadeaus persoonlijk aan de bezoekers te tonen en direct te verkopen. Als je wilt, kun je ook een vermelding op mijn website krijgen, zodat men jouw creaties online kan bekijken en/of kopen via jouw kanalen. Ook krijg je een eigen pagina waar jij een klein stukje over jezelf kan vertellen. En op deze pagina kan je dan ook 3 producten tonen en door laten linken naar waar jij wilt.

Wat waar wanneer?

 • Hippe markt
  Winter editie
 • Datum
  16 december 2023
  11-16.00 uur
 • Locatie
  Het Ontwerpfabriekje
  Hilversum
 • Wat kost het?
  Een plek op de markt €20,00
  Een plek op deze website €10,00

Ik ben ervan overtuigd dat jouw unieke creaties een waardevolle aanvulling zullen zijn op deze wintermarkt. Dit evenement belooft niet alleen geweldige verkoop kansen, maar ook een leuke en gezellige sfeer. Als je geïnteresseerd bent in deelname, stuur dan een Email naar info@hippemarkt.nl of vul het contact formulier in om jouw plek te reserveren. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoop je te zien op de “Hippe Markt Wintereditie” en ik kijk ernaar uit om samen een geweldige dag te beleven.

Je hoeft je niet meer in te schrijven, alle kraampjes zijn verhuurt.

Met vriendelijke groet,
Astrid Boelens

Dagen
Uren
Minuten

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op de
Hippe Markt Winter Editie

Scroll naar boven