Broook

Over mij

Wonen & Cadeau

De afgelopen maanden heb ik met mijn passie voor interieur mijn eigen bedrijf opgericht, genaamd “Broook”. Een bedrijf waarbij ik me in eerste instantie niet richt op de inrichting van jouw huis, omdat je waarschijnlijk zelf al heel goed weet welke mogelijkheden er zijn voor jou woning.

Veel woningen hebben immers een vooraf bedachte indeling. Bij deze huizen heeft de architect vooraf eigenlijk al bedacht waar de bank en eettafel moeten staan. We zijn allemaal wel bekend met deze huizen. Je woont ergens in Nederland in een rijtjeshuis, want dit is immers het meest voorkomende woningtype, en de plattegrond van jouw huis is identiek aan de plattegrond van de buren. Misschien in spiegelbeeld, maar dat is dan ook wel alles.

Toch geloof ik dat zelfs in deze “standaard” huizen, er ruimte is voor persoonlijke creativiteit en een uniek karakter. En ik hoor je denken, hoe maak ik van dit huis nou een thuis, mijn thuis? Het transformeren van een huis in een thuis gaat verder dan alleen het creëren van een fysieke ruimte met meubels. Het gaat om het creëren van een sfeer, een gevoel van comfort en verbondenheid.

Kleine details kunnen de kracht van een magische transformatie teweegbrengen. Denk hierbij aan wanddecoratie die nét even dat vleugje karakter aan de muur toevoegt, die heerlijke zeepketting die een aangename geur achterlaat of die gezellige borrelplank met die extra touch die het extra speciaal maakt.

En hier komt nou net “Broook” om de hoek kijken. Een bedrijf waarin we samen van jouw huis een warm en liefdevol thuis maken. Mijn focus ligt dan ook op het leveren van producten die een gevoel van comfort en verbondenheid bevorderen. Ik geloof dat met de juiste aandacht voor detail en het toevoegen van speciale elementen, jouw huis een plek wordt waar je je echt thuis voelt.

Broook

Transformeren van een huis in een thuis

Scroll naar boven